Ajankohtaista

[1-20] [21]
Liikkuvuusharjoittelu - Hallittua voimaa ja liikkuvuutta kirja ilmestyy alkuvuodesta 2018. Tilaa omasi ennakkoon! HUOM! Ilmestyy maaliskuussa 2018! Ennakkotilaukset otetaan vastaan jo nyt.
Yli 400 nelivärikuvaa ja- piirrosta sisältävä uutuuskirja, joka tarjoaa yksityiskohtaista, havainnollista ja käytännönläheistä tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä, hoidosta, kuntoutuksesta ja kinesioteippauksesta.
Uutuuskirja, joka keskittyy tyttöjen ja naisten harjoittelun ja valmennuksen erityispiirteisiin.
Kansaivälisesti suuren suosion saavuttanut Anatomy Trains-kirja on ilmestynyt suomen kielelle.
VK-Kustannus Oy julkaisi 11.4.2011 uuden Psykomotoriikan käsikirjan, jonka on kirjoittanut tohtori Renate Zimmer. Kirjasta löytyy kattavasti tietoa lasten psykomotorisesta tukemisesta. Kirjassa on yhdistytty upealla tavalla teoria ja käytännön tieto.
VK-Kustannus Oy julkaisi 5.8.2011 uuden LIIKKUVA IHMINEN-kirjan, jonka on kirjoittanut Jarmo Ahonen ja Marita Sandström.
Haluatko hyödyntää osaamistasi ja saada lisäansioita? Haemme nyt ympäri Suomea alueellisia myyntiedustajia. Tehtävänäsi on markkinoida tuotteitamme lähialueesi oppilaitoksissa, liikuntaopistoissa, valmennus- ja koulutustutapahtumissa sekä olla yhteydessä seurojen valmentajakerhoihin ja valmennuspäälliköihin. Työ soveltuu liikunta-, vamennus tai kuntoutusalojen ammattilaisille ja myös opiskelijoille
Kotisivu-uudistuksen yhteydessä vanhat uutiset ja tiedotteet siirrettiin uutisarkistoon.